Rainshowers en Kranen

Bent u op zoek naar iets anders in uw badkamer dan standaard?
Wij kunnen u prachtige kranen en rainshowers aanbieden via onze vaste leverancier Hotbath!

Hotbath is een Nederlandse onderneming met een een kwalitatief programma specifiek toegespitst op de vraag van de markt.
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de kraanproductie volledig plaats in Italië simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.
Gerenomeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Vanwege de statuur van de producenten zijn alle Hotbath producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. 

De Hotbath producten kennen een aantal unieke systemen die er voor zorgen dat het dagelijkse gebruik ervan goedkoper, duurzamer en energiebesparend maakt:

Het Shower Power Systeem (SPS) en het Ecoair systeem zorgen ervoor dat de hoofdouchesmodellen een minimale waterhoeveelheid nodig hebben om toch comfortabel te werken.
Het Flower Power Systeem zorgt dat de 1-hendel kraan in eerste instantie slechts koud water geeft en enkel pas na verdraaien warm water. De simpelste en meest effectieve energiebesparing denkbaar. Geen verspilling van warm water, geen verspilling door verwarming van het leidingwerk en geen verspilling van geld en energie.

Daarnaast zijn de Hotbath inbouwsystemen op 3 manieren te monteren en op 3 manieren eenvoudig te plaatsten.

U ziet hier een kleine keuze uit het ruime assortiment van Hotbath welke wij u kunnen aanbieden.

Kom naar onze showroom voor meer prachtige Hotbath kranen en rainshowers!

Adres

Apolloweg 9, 8938 AT Leeuwarden

Telefoon

0629737112